Menő nők

szerda, 09 március 2022 14:52

Írjunk Rólad? Jelentkezz! :)

Written by

Ismét szeretnénk folytatni a nagy sikerű sorozatunkat, amelyben felvidéki nőket (nem csak anyukákat!) mutatunk be! Íme a részletek! :)

szombat, 02 május 2020 11:55

"A közösségépítés a szívügyem..."

Written by

Szegi Arankát már sokaknak nem kell bemutatni, de ha még netán akad valaki, aki nem hallott róla és az általa felkarolt kezdeményezésekről, most pótolhatja, ismerjétek meg a legújabb „menő nőt”! 

Noha cseppet sem szeretnénk elvitatni a férfiak szerepét a nők sikeréből, írásainkhoz híven most is a hölgyekre helyezzük a hangsúlyt. Soron következő „Menő nő” rovatunkban egy ízig-vérig királykisasszonyt mutatunk be, hiszen az év nagy részében ilyesmi szerepekben tündököl ő, Dobsa Fodor Mónika. Ismerjétek meg Mónikát, a méltán híres Kuttyomfitty Társulatból!

A most bemutatásra kerülő “menő nő” még nem anyuka, de az tuti, hogy anyukaként is nagyon menő lesz, ha eljön a pillanat. Nagy örömmel mutatjuk be Dózsa Csillát, aki egy sikeres, roppant hangulatos nyelviskolát működtet Komárom belvárosában Deutschraum néven. Ismerjétek meg őt, ez a nőci fix, hogy színt visz a napotokba! :)

csütörtök, 12 március 2020 12:33

„A legnagyobb kincseket őrizzük meg”

Written by

A “menő nő”-ket bemutató sorozatunk következő írása rendhagyó lesz, hiszen nem egy, hanem kettő fantasztikus hölgyet fogunk bemutatni, akik kreativitásukkal és szorgalmukkal minden bizonnyal nagy sikereket fognak még elérni. Ismerjétek meg a Milky Mommies Anyatej Ékszerek csapatát, vagyis Sárai Erikát és Filkó Veronikát.

péntek, 06 március 2020 13:40

“Rock & roll és vidámság!”

Written by

Írásunk címét nem titok, a TV-ben hallottuk, de a következő “menő nő”-re nagyon illik. Muszáj, hogy minél többen megismerjétek Strieženec Zsuzsit, akit minden bizonnyal sokszor, sok helyen fogunk még mindnyájan látni, hallani!

Egy rendkívül kreatív és ügyes kezű anyuka munkásságát fogjuk most bemutatni Nektek, ismerjétek meg Sipos Cyntiát, akivel már virtuálisan találkozhattatok Sissy Crotchet néven.

szerda, 04 március 2020 10:03

"Mindig találok időt az alkotásra"

Written by

Egy rendkívül rendhagyó tevékenységet űző nőt fogunk Nektek bemutatni, aki utat adva tehetségének és szenvedélyének nem kevesebbre vállalkozott, mint hogy könyvet írt, sőt, könyveket. Ismerjétek meg M. Kovács Melindát, ő egy újabb „menő nő”!

„Menő nő” rovatunkat folytatva egy roppant kreatív munkát végző nővel ismerkedhettek meg, nagy örömmel mutatjuk be a meseterápiával foglalkozó Molnár Kantner Évát.

1. oldal / 2

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső