Menő nők

szerda, 09 március 2022 14:52

Írjunk Rólad? Jelentkezz! :) Featured

Written by

Ismét szeretnénk folytatni a nagy sikerű sorozatunkat, amelyben felvidéki nőket (nem csak anyukákat!) mutatunk be! Íme a részletek! :)

Különösen fontosnak tartjuk az olyan történetek szélesebb körben való bemutatását, amelyek valamiért érdekesek és tanulságosak mások számára is. Hiszünk abban, hogy bárki története lehet különleges, függetlenül attól, hogy mivel foglalkozik, vagy milyen utat jár be.

Szóval felvidéki nők, hölgyek, anyukák, figyelem! :)

Ha van egy érdekes hobbid, múltad, szakmád, esetleg új vállalkozásod, vagy életutad, amit szívesen bemutatnál, arra kérünk, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot. Elérhetőek vagyunk a facebook oldalunkon, de e-mailen is: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Inspirációnak ajánljuk megtekinteni a korábbi Menő nők sorozatot! Megéri megismerni a történeteket!

Last modified on csütörtök, 10 március 2022 12:14
More in this category: « Írjunk Rólad? Jelentkezz!

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső