Menő nők

péntek, 17 január 2020 12:58

Írjunk Rólad? Jelentkezz! Featured

Written by
Írjunk Rólad? Jelentkezz! Írjunk Rólad? Jelentkezz!

Folyamatosan keresünk olyan felvidéki anyukákat - hölgyeket - nőket, akik úgy érzik, szeretnék megosztani a történetüket másokkal, mert inspirációt, erőt adhatnak a többieknek. Elég felvenni velünk a kapcsolatot, a többit pedig intézzük!

A legtöbben úgy gondolják, semmi különös nincs az életükben. Ez azonban korántsem ilyen egyszerű, hiszen egy-egy pályamódosítás, új szakma elindítása nagyon is nagy dolog tud lenni. Hétköznapi dolgokat is lehet mesteri igényességgel művelni, és szeretnénk hírt vinni minden olyan nőről, aki szívesen elmondja a többieknek is a sztoriját.

Szóval ha van egy különleges hobbid, szenvedélyed, munkád, vagy éppen kipróbáltál valamit, amit ajánlanál mások figyelmébe is, mert kár lenne érte, ne habozz: jelezzetek a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a facebookon oldalunkon!

Felhívásunk folyamatosan aktuális! :)

Last modified on péntek, 17 január 2020 13:11

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső