Menő nők

csütörtök, 13 február 2020 07:51

“Alkotni öröm!”

Written by
“Alkotni öröm!” “Alkotni öröm!”

Nagy öröm számunkra, hogy a felvidéki „menő nőket” felsorakoztató sorozatunkban bemutathatjuk az alistáli Tóth Marika alkotásait, aki egy roppant egyedi hobbinak hódol, nem is akármilyen szinten. Szalagrózsákat készít.

Marika gyerekkora óta az alkotásnak él. Komolyabban 6 évvel ezelőtt kezdett foglalkozni a kézi készítésű díszekkel.

„Az első szerelem a tobozkoszorú készítése volt, majd jöttek a kopogtatók, de igazából ami a kezembe került, mindenből alkottam. Összegyűjtöttem a természetből mindent, mert tudtam, hogy fel fogom tudni használni. Minden egyes percet kihasználtam valami új alkotására.”

Ahogy az lenni szokott, Marika először csak ajándékozás céljából készítetette a szebbnél-szebb dolgokat, majd később már megrendelésre.

„Rengeteges segít a férjem, aki mindenben támogat, ha kell, még a házimunkát is elvégzi helyettem, de az alapanyag beszerzésétől kezdve a megrendelések leszállításán át mindenben segít. Nélküle nem menne!”

Marika legújabb munkái a szalagrózsák, ő csak úgy hívja, „szerelem”:

„Hálás vagyok a megrendelőimnek, hogy engem választanak, és ezáltal örömet okozhatok az alkotásaimmal. A szalagrózsa klasszikus ajándék Valentin napra, nőnapra, születésnapra, anyák napjára, de mostanában leginkább lakásdekorációnak kérik. Nagyon szeretem ha különleges kéréssel fordulnak hozzám, például most legutoljára Valentin napra nem a hagyományos bordó, piros rózsát kérték, hanem kék és fekete kellett. Örömmel fogadok minden különleges kérést.”

A legnagyobb álom, amelyet férjével közösen dédelgetnek, a saját kis bolt megnyitása, ez még várat magára, de elnézve munkáit már nem lehet az sem túl messze.

Ne feledjétek, továbbra is várjuk olyan "menő nők" jelentkezését, akik örömmel bemutatkoznának oldalunkon! Kövessetek bennünket a facebookon is! :)

Last modified on csütörtök, 13 február 2020 16:56

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső