Menő nők

csütörtök, 12 március 2020 12:33

„A legnagyobb kincseket őrizzük meg”

Written by
„A legnagyobb kincseket őrizzük meg” „A legnagyobb kincseket őrizzük meg”

A “menő nő”-ket bemutató sorozatunk következő írása rendhagyó lesz, hiszen nem egy, hanem kettő fantasztikus hölgyet fogunk bemutatni, akik kreativitásukkal és szorgalmukkal minden bizonnyal nagy sikereket fognak még elérni. Ismerjétek meg a Milky Mommies Anyatej Ékszerek csapatát, vagyis Sárai Erikát és Filkó Veronikát.

Már biztosan sokan hallottak róla, de aki még nem, annak elmondjuk, hogy bizony már lehet anyatej „feldolgozásával” is ékszert készíteni, amely – mondani sem kell – roppant egyedi. Egy utánozhatatlan, varázslatos időszakot őriznek meg ezek az alkotások, amely még a legszerencsésebb nőknek is csak néha adatik meg.

Veronika és Erika közt láthatóan fantasztikus az együttműködés, ami valószínűleg részben annak köszönhető, hogy rokoni szálakkal is kötődnek egymáshoz. Mindketten éppen otthon babáztak, amikor rájuk tört az unalom, és jött az ötlet, hogy fogjanak anyatejes ékszerek készítésébe. Mindez idestova 3 éve történt:

“Egy 3 kilós, kifejezetten nyugodt babával ültem otthon egész nap. Elkezdtem őrületesen unatkozni, felhívtam az unokahúgom, aki friss mester diplomával szintén otthon babázott. Azt mondtam: Erika készítsünk anyatej ékszereket! Természetesen elég hangosan nevetett fel ahhoz, hogy úgy érezzem, nem vesz komolyan.” – meséli Veronika

A kezdeti ötlet után következett a rengeteg nyomozás, technikák tanulmányozása, kísérletezés, majd a saját módszerüket is kidolgozták, amelynek köszönhetően csodás ékszerek jönnek létre a hosszú munkaórák után. És amikor azt mondjuk „ékszerek”, akkor nem a búcsúban kapható kategóriára kell gondolni, hanem olyan összetevőkre, mint Swarovski, de gyémánttal és drágakövekkel is dolgoznak.

Amikor az időbeosztásról kérdezzük Erikát, így nyilatkozik:

„Mivel az ékszereket ketten készítjük, egy hónapban nagyjából 15-20 ékszert tudunk vállalni a mindennapi teendők mellett, hiszen a hétköznapokban anyaként és feleségként kell helyt állnunk elsősorban. Sokszor éjszakába nyúlóan dolgozunk, mikor éppen nem tudjuk megoldani a nappali munkát, például a fogzós időszak vagy a 48. dackorszak idején.”

 A komoly igényekre tekintettel már van egy segítőjük is, aki a megkeresésekre segít válaszolni. Csak a legminőségibb anyagokkal dolgoznak, ebben nem hajlandóak kompromisszumot kötni.

Elmondásuk szerint nem ők az elsők, akik anyatejből ékszert tudnak készíteni, viszont valamiben mégis egyedülállóak:

„Amiben mi kicsit ujdonságot hoztunk, hogy kézzel festünk egy-egy darabra.” – mondja Erika

Ami a jövőt illeti, szavaikból sugárzik az energia és optimizmus:

Veronika:

„Azt szeretnénk, hogy a mi közösségünk a szoptató édesanyáknak ne csak ékszert adjon a világ legcsodálatosabb időszakának emlékét, de támogatást, megértést, és elfogadást. Azt, hogy bizalommal forduljanak hozzánk, ezért körülbelül fél éve szoptatási tanácsadó is segíti a munkánkat a közösségi oldalainkon.”

Erika:

„Bár rendkívül sok buktatóval es fejtöréssel jár a mai napig a készítésük, egyetlen percig sem bánom, hogy belevágtunk, hiszen a legnagyobb kincseket őrizzük meg. Ezt mi más is tanúsíthatná, mint a több száz elégedett és megható üzenet, amit kapunk mikor az elkészült kincsek célba érnek.”

Mindenképpen keressétek meg a Milky Mommies oldalát a facebookon, ha Ti is szeretnétek eltenni egy kis kézzel fogható emléket életetek legcsodásabb időszakáról!

És hát igen, továbbra is keressük közösségünkben a „menő nőket”, akiket bemutathatunk, várjuk a jelentkezéseket! Kövessetek bennünket a facebookon is! :)

Last modified on csütörtök, 12 március 2020 13:16

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső