Menő nők

felvidekianyukak.sk

felvidekianyukak.sk

Napjaink egyik legkedveltebb virága a tulipán, ami nem is csoda, hiszen bűbájos, kedves, gyönyörű színekben létezik, sok helyen kapható, sőt, a kertünkben is nyílhat, ha úgy akarjuk. Íme néhány érdekesség róla! :)

Minden ovit és iskolát látogató dolgozó szülőnek lényeges tudni, mikor maradnak otthon a gyerkőcök. Íme egy kis összefoglaló a ránk váró szünetekről.

Ismét szeretnénk folytatni a nagy sikerű sorozatunkat, amelyben felvidéki nőket (nem csak anyukákat!) mutatunk be! Íme a részletek! :)

Végre eljött a várva pillanat: ismét lesznek nyilvános események, programok. Örömmel hozunk az alábbiakban pár lehetőséget - egyelőre a teljesség igénye nélkül. Szívesen fogadunk tippeket, javaslatokat Tőletek is olyan eseményekre, amelyek nem kerültek rá a lenti listára. Ha tudtok ilyenről, írjátok meg nekünk bátran a facebook oldalunkon, vagy akár e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.):

2 gyötrelmes évig a koronavírusról szóló hírekkel keltünk és feküdtünk. Most pedig itt a háború okozta borús hírözön… Te is úgy ébredsz, hogy félve keresel rá a hírekre reggel, és aggódsz a jövő miatt? Egy valamit jó, ha tudsz: nem vagy egyedül ezzel az érzéssel. Az alábbiakban néhány tippet hozunk, amelyek segíthetnek kimászni a szűnni nem akaró rossz hangulatból.

Biztosan Ti is észrevettétek, egyre több helyen látni mostanában az ún.matatófal”, vagy angolosabb szóval „activity board”-ra vonatkozó hirdetéseket. Sokan nem igazán tudják, mire jó, úgyhogy röviden összefoglaljuk, mit is érdemes róla tudni. Íme! :)

Bármennyire is rendkívüli a 2020-as év, szerencsére az élet nem áll meg, pici babák most is születnek, az Octoper-t kezdeményező hölgyek pedig dolgoznak tovább rendületlenül! Csatlakozzatok minél többen ehhez a fantasztikus kezdeményezéshez!

Anyák napjára egy rendhagyó kis szösszenettel készültünk Nektek! Csodás napot kívánunk minden felvidéki anyukának!

Szegi Arankát már sokaknak nem kell bemutatni, de ha még netán akad valaki, aki nem hallott róla és az általa felkarolt kezdeményezésekről, most pótolhatja, ismerjétek meg a legújabb „menő nőt”! 

2020. április 25-én, szombat délután 15.00-kor ismét élő adással szórakoztatja az aprónépet a Kuttyomfitty Társulat, a Cirkusz folklórikusz című mesét adják elő! Aki lemaradt az eddigiekről, most pótolhatja. Íme néhány részlet!

1. oldal / 7

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső