Szabadidő és programok

szerda, 09 március 2022 12:50

2022. márciusi programajánló

Written by

Végre eljött a várva pillanat: ismét lesznek nyilvános események, programok. Örömmel hozunk az alábbiakban pár lehetőséget - egyelőre a teljesség igénye nélkül. Szívesen fogadunk tippeket, javaslatokat Tőletek is olyan eseményekre, amelyek nem kerültek rá a lenti listára. Ha tudtok ilyenről, írjátok meg nekünk bátran a facebook oldalunkon, vagy akár e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.):

csütörtök, 24 szeptember 2020 11:26

Idén is lesz Octoper! Csatlakozzatok!

Written by

Bármennyire is rendkívüli a 2020-as év, szerencsére az élet nem áll meg, pici babák most is születnek, az Octoper-t kezdeményező hölgyek pedig dolgoznak tovább rendületlenül! Csatlakozzatok minél többen ehhez a fantasztikus kezdeményezéshez!

2020. április 25-én, szombat délután 15.00-kor ismét élő adással szórakoztatja az aprónépet a Kuttyomfitty Társulat, a Cirkusz folklórikusz című mesét adják elő! Aki lemaradt az eddigiekről, most pótolhatja. Íme néhány részlet!

2020. április 18-án, szombat délután 15.00-kor ismét élő adással szórakoztatja az aprónépet a Kuttyomfitty Társulat, az Ördöngős dudás című mesét adják elő! Aki lemaradt az eddigiekről, most pótolhatja. Íme néhány részlet!

2020. március 22-én, vasárnap 10.00-16.00 közt baba-gyermek ruha börze lesz Hetényen, a községháza emeletén. A szervezők mindenkit várnak szeretettel!

péntek, 31 január 2020 12:02

Balett ovisoknak - Komárom - tanfolyam

Written by

Noha már szeptemberben indult a gyorsan népszerűvé vált balettképzés gyerekeknek Komáromban, az Egressy Béni Városi Művelődési Központ /VMK/ szervezésében, úgy fest, a nagy érdeklődésre tekintettel további tanfolyamok indulnak, amelyekre februárban lehet jelentkezni.

csütörtök, 30 január 2020 13:07

Gyerekdarabok a Jókaiban - 2020. február

Written by

Sokszor a zord időjárás keresztbe húzza a betervezett programokat. A színház azonban bármilyen időben élvezhető. Íme a februári gyerekelőadások a Jóka Színházban:

A már 14 éve rendszeresen megvalósuló eseménysorozatba számtalan kultúrház bekapcsolódik, köztük a komáromi VMK is. 2020. febr. 15-én, szombaton 15.00-22.00 közt több lehetőség is lesz kulturálódni. A belépés ingyenes!

A gyerekek sokszor nemes egyszerűséggel „oroszlános állatkert”-nek hívják a Dióspatony /Orechová Potôň/ mellett található Malkia Park-ot. Valószínűleg senki nem kerekedik fel az ország keleti feléből a szóban forgó állatkert kedvéért, de a környéken járva mindenképpen szuper élményforrás lehet az egész család számára.

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső