Szabadidő és programok

csütörtök, 24 szeptember 2020 11:26

Idén is lesz Octoper! Csatlakozzatok!

Written by
Idén is lesz Octoper! Csatlakozzatok! Idén is lesz Octoper! Csatlakozzatok!

Bármennyire is rendkívüli a 2020-as év, szerencsére az élet nem áll meg, pici babák most is születnek, az Octoper-t kezdeményező hölgyek pedig dolgoznak tovább rendületlenül! Csatlakozzatok minél többen ehhez a fantasztikus kezdeményezéshez!

Olvassátok szeretettel a szervezők /Horgolzsó és Nomini, vagyis Komáromi polipkák/ felhívását:
 
"Sziasztok!
Szeretném a felhívni a figyelmet egy kezdeményezésre, az Octoperre.
Az #Octoper elnevezés az október és octopus szavak összekapcsolásával jött létre. Ez egy egész hónapon át tartó őszi kampány, aminek során arra szeretnénk buzdítani, hogy minél többen horgoljanak polipot újszülött babáknak.
Arra kérünk mindenkit akinek lehetősége van rá támogassa a kezdeményezést fonáladománnyal, workshop szervezéssel, támogatói termékek vásárlásával, vagy bármi módon, amivel személy szerint érintett lehet az Octoper során.
2017 tavasza óta horgolunk polipokat a komáromi kórház babáinak.
Noémi -vel Közösen jött az ötlet, hogy nem csak a koraszülött babáknak segíthetnének, hanem az időre érkezetteknek is.
Az eseménysorozatot egy nagy közös horgolással színesítjük, ahol alkalom nyílik megtanulni polipot horgolni a hivatalos nemzetközi minta alapján és csatlakozni az adományozók csapatához.
Az Octopert követően november végéig várjuk a polipokat, majd elvisszük őket a komáromi újszülött osztályra."
 
Az eseményről tájékozódhattok a felvidekianyukak.sk egy régebbi írásábó is. :)

 

Last modified on csütörtök, 24 szeptember 2020 11:39

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső