Szabadidő és programok

csütörtök, 09 január 2020 11:20

Halász Judit koncert - Komárom - 2020. ápr. 18.

Written by
Halász Judit koncert Komárom Halász Judit koncert Komárom

Halász Judit aktuális koncertje a Játsszunk együtt! címet viseli, amely egy válogatás lesz az idáig megjelent legjobb zenei anyagokból.

Halász Juditot senkinek sem kell bemutatni, hiszen évtizedek óta generációk nevelkedtek fel a zenéjén. A neve egyet jelent a zenével, humorral, fantáziával, szeretettel jellemezhető dalokkal, kicsik és nagyok egyaránt örömüket lelik a koncertjeiben. A soron következő előadás nem csupán a zenéről szól, de klasszikus és kortárs költők megzenésített verseinek szenteli az előadás egy részét.

Helyszín: Komárom, VMK

Időpont: 2020. április 18., szombat, 11.00

Jegyelővétel, jegypénztár 
035/77 13 550 - 0905 892 579

 

Last modified on szerda, 09 március 2022 12:43

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső