Szabadidő és programok

kedd, 14 január 2020 13:20

Nézzétek meg az „oroszlános állatkert”-et!

Written by
Nézzétek meg az „oroszlános állatkert”-et! Nézzétek meg az „oroszlános állatkert”-et!

A gyerekek sokszor nemes egyszerűséggel „oroszlános állatkert”-nek hívják a Dióspatony /Orechová Potôň/ mellett található Malkia Park-ot. Valószínűleg senki nem kerekedik fel az ország keleti feléből a szóban forgó állatkert kedvéért, de a környéken járva mindenképpen szuper élményforrás lehet az egész család számára.

A hely különlegessége egyrészt újszerűségéből, modernitásából fakad, ami nem túlságosan jellemző a legtöbb állatkertre. A Malkia Park 2016-ban nyitotta meg a kapuit, ennek megfelelően pedig tényleg nagyon naprakész a kivitelezés és a szolgáltatások köre is. Van lehetőség jókat enni, van benti játszósarok, kinti játszótér, és maga az állatnéző útvonal is borzasztó tágas. Egyetlen hátránya – ami szintén újszerűségéből fakad – hogy a nyári hónapokban vigyázni kell a napon tartózkodással, hiszen árnyas fákból még nincs túl nagy bőség.

Az újszerűség másik forrása az a tény, hogy főként macskafélékre specializálódik a hely, tehát oroszlánok, tigrisek, hiúz és hasonlók. Ez persze nem azt jelenti, hogy nincsenek egyéb állatok, de a nevéből is ered, hogy ez a fő irány.

Noha az egész nap eltöltésére valószínűleg nem alkalmas, ez az igény a legtöbb esetben nem is áll fent. Néhány csodás órát mindenképpen el lehet itt tölteni, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt érdekes lesz.

 

Last modified on szerda, 09 március 2022 12:23

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső