Szabadidő és programok

péntek, 31 január 2020 12:02

Balett ovisoknak - Komárom - tanfolyam

Written by
Balett ovisoknak - Komárom - tanfolyam Balett ovisoknak - Komárom - tanfolyam

Noha már szeptemberben indult a gyorsan népszerűvé vált balettképzés gyerekeknek Komáromban, az Egressy Béni Városi Művelődési Központ /VMK/ szervezésében, úgy fest, a nagy érdeklődésre tekintettel további tanfolyamok indulnak, amelyekre februárban lehet jelentkezni.

A megújult vezetéssel friss levegőt nyert komáromi VMK töretlen népszerűséggel folytatja Süll Tamás PhD. vezénylése alatt a balettképzést az ovis korosztálynak. Jelenleg három korosztály számára működik a foglalkozás, de a visszajelzések alapján további csoport indítását tervezi az intézmény, teret biztosítva ezzel a 4-5 éves gyermekeknek is. 

A tavaszi szünet végéig, vagyis 2020. február 21-ig várják a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ munkatársai a jelentkezőket. A foglalkozások tervezett időpontja kedd és csütörtök 15,30-tól 16,15-ig. Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

 

Last modified on péntek, 31 január 2020 12:11

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső