Szabadidő és programok

szerda, 26 február 2020 11:12

Baba-gyermek ruha börze - Hetény - 2020. márc. 22.

Written by
Baba-gyermek ruha börze - Hetény - márc. 22. Baba-gyermek ruha börze - Hetény - márc. 22.

2020. március 22-én, vasárnap 10.00-16.00 közt baba-gyermek ruha börze lesz Hetényen, a községháza emeletén. A szervezők mindenkit várnak szeretettel!

A börze első ízben kerül megrendezésre. A kérdésre, hogy kiket várnak az akcióra, a szervezőktől megtudtuk:

"Akiket várunk a börzére azok olyan anyukák, apukák vagy akár nagyszülők, akik nagyon jó állapotú ruhákat, cipőket és játékokat tudnak venni nagyon jó áron. Lányos és fiús ruhák lesznek újszülött kortól kb. 140 méretig. A vásárlók részére lesz gyerekfelügyelet, tehát amíg a szülő vásárol addig egy szakképzett emberre tudják bízni a gyereket."

Érdeklődni az esemény facebook-os csoportjában is lehet: Hetényi baba- gyermek ruha börze

 

Last modified on szerda, 09 március 2022 12:21

Az oldalról

A felvidekianyukak.sk célja összegyűjteni minden olyan információt, ami a felvidéki magyar anyukáknak hasznos, érdekes, aktuális. Egy igazi online közösséget szeretnénk építeni. Tartozz közénk Te is, olvass bennünket!

Írj nekünk!

Bármilyen ügyben szívesen fogadjuk észrevételeiteket a hello@felvidekianyukak.sk címen. Hogy ne maradjatok le semmiről, kövessetek bennünket a facebook-on is a felvidekianyukak.sk címen!

A felvidekianyukak.sk honlapon található tartalom bármilyen módszerrel történő másolása csakis az oldal beleegyezésével lehetséges: hello@felvidekianyukak.sk.

Copyright © 2020 felvidekianyukak.sk
hello@felvidekianyukak.sk
facebook.com/felvidekianyukak.sk

 

Kereső