Énidő

Testünkhöz való viszony és rejtett izmaink védelme. Kriston Intim Torna® az egészséges alhasi szervekért.

Rendhagyó módon és nagy örömmel most egy vendégírást van lehetőségünk közölni Rási Denisa jóvoltából. Denisa Kriston Intim Torna Trénerként meséli el, hogy mennyire fontos hasi szerveink egészséges funkciójának megóvása, tünet esetén az egészséges funkciók helyreállítása, kinek való és miben segít a Kriston Intim Torna®. Olvassátok szeretettel, kérdés esetén keressétek Denisát  és jelenkezzetek bátran Kriston Intim Torna® tanfolyamra!


„ÉNIDŐBE“ csomagolt gondoskodás

Tapasztalom, hogy mi nők hajlamosak vagyuk lebecsülni az „ÉNIDŐ“ fontosságát és sokféle szerepben próbálunk helytállni.

Tudatosan találjunk egy kis „énidőt“, kiszakadva a mindennapok tengernyi teendőiből és szenteljünk egy kis időt önmagunkra. Egy kis „énidőbe“ csomagolt gondoskodás lehet a napi néhány perces Kriston Intim Torna® gyakorlatok végzése. Saját tüneteim kapcsán kerültem kapcsolatba a Kriston Intim Tornával®, amely jelentős változást hozott az életembe. Immár Kriston Intim Torna® Trénerként mutatom be Nektek, hogy milyen változásokat hozhat a Te életedbe is a Kriston Intim Torna® tanfolyamon való részvétel.


A Kriston Intim Torna® az alhas egészségét szolgáló módszer, melynek elsajátítása és rendszeres végzése fiatal felnőttkortól javasolt nőknél az egészséges menstruációért, a minőségi szexualitásért, a termékenység elősegítése érdekében, a szülésre való felkészülésért, később a záróizmok megfelelő működéséért, a jobb életminőséget biztosító időskorért. A Kriston Intim Torna tanfolyamon elhangzó történetek segítségével mindenki maga tárja fel a benne zajló folyamatokat, ami segít láthatóvá tenni a tünetből kivezető utat. Ez a változás megnyilvánulhat gyermekáldásban, tünetetek enyhülésében vagy megszünésében, mint például rendszertelen menstruáció, menstruációs görcs, inkontinencia, székrekedés, aranyér, altesi süllyedések, altesti gyulladások, behatolási fájdalom, vaginizmus, endometriózis, PCOS, mióma, ciszta, méhpolip, orgazmushiány, hormonproblémák, libidóhiány, hőhullámok, korai menopauza.

A férfi medencealapi izom is igényli a karbantartást. A férfi Kriston Intim Torna® tanfolyamon a férfiak elsajátítják azon teendőket, amit helyettük nem tehet meg az orvos. A medencefenéki izmok ereje, vérellátásukat biztosító erek fala, a prosztata, a pénisz szövetei, a herék, a húgyhólyag és a bélrendszer folyamatos funkcióvédelmet igényelnek. Tudatos gondoskodás hiányában sok férfi jelentős életminőség romlást élhet át: spermatermelés hiánya, az aranyér, herevéna-tágulat, a merevedési zavar, libidó hiánya, a korai magömlés, a prosztatagyulladás, prosztatamegnagyobbodás, vagy a prosztata eltávolítását követő esetleges inkontinencia. A férfiaknak is fontos lenne elsajátítani, hogy miként védjék potenciabiztonságukat, hogyan védjék medencei szerveik működését.

A 12 órás Kriston Intim Torna® tanfolyamon létrejövő változás az egyéni mozgásprogrammal kiegészülve nőknek és férfiaknak is jótékony adalékként szolgál az egészséghez. A tanfolyam során kb. 300, egyre összetettebb gyakorlat elsajátítása nyújtja a garantált mozgásismeretet. A tanfolyamon elhangzó történetek segítenek leoldani azon érzelmeket az altesti szerveinkről, amiket úgy cipelünk, mintha koloncok lennének ránk kötve. A Kriston Intim Torna® tanfolyamon különös figyelmet fordítunk az alhasvédő szokások elsajátítására, melyek áthangolásával mindenki képes lesz óvni hasi szerveit, alhasi izmait, az azokat ellátó ereket és a hasi kötőszövetrendszert.

A felvidéken is elérhetőek a női és férfi Kriston Intim Torna® tanfolyamok. A tanfolyamon semmi kínos nem történik. Ruhában tornázuk, senkinek nem kell beszámolnia egyéni problémájáról. A rengeteg hálatelt visszajelzés is igazolja, hogy hiánypótló ez az ismeretanyag. Van, aki megelőzni jön a tüneteit, van, aki időközönként észleli a tünetet, van, akinek a teste már tünettel jelez, itt mindenki érintett, van mit megtudnunk titkolt részeinkről. Ismerd meg a tested és annak működését, hogy szeretni tudd, hogy meg tudd szerettetni a társaddal, hogy tisztelni tudd a belső tartásért, amit neked ad.

A Kriston Intim Torna® tanfolyam elérhető csoportos, egyéni és online formában is.

Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, szívesen jönnétek tanfolyamra vagy szívesen olvasnátok érdekes tartalmakat, akkor  várlak benneteket szeretettel a Facebook oldalamon, illetve az Instagram oldalamon.

Elérhető vagyok emailben a kriston.deni@gmail.com címen és telefonon is, a +421 915 751 985-ös telefonszámon. Keressetek bizalommal!

Tanfolyamra jelentkezni a www.intimtorna.hu weboldalon keresztül lehet, ahol a Trénerek fülecske alatt találjátok az elérhető Trénereket és az aktuális tanfolyam időpontokat. Nevemre kattintva találjátok az éppen elérhető tanfolyamokat, de nyitott vagyok a világ felé is, ha esetleg számodra túl messze vagyok, szívesen utazom el Hozzád.

Édesanyaként, feleségként, vállalkozóként nekem is rengeteg tennivalóm akad a mindennapokban, de tudatosan igyekszem napi néhány perc „énidőt“ elcsípni és beiktatni a Kriston Intim Torna® gyakorlatsort az időmbe. Saját testemen tapasztalom a rendszeres torna jótékony hatását, hisz az edzés semmivel nem pótolható.

Testünk meghálálja a törődést, érzékeld záróizmadban az erőt!

Várlak szeretettel Kriston Intim Torna® tanfolyamra!

Rási Denisa, Kriston Intim Torna® Tréner

Ez is tetszeni fog...

Népszerű cikkek...