Programajánló

Cinderella – Komáromba érkezik a káprázatos családi musical

A klasszikus Hamupipőke-történet feldolgozásával érkezik a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központba 2024. február 18-án a Cinderella produkció. Az, aki jegyet vált az előadásra, nem fog csalódni: egy csodálatos meseelőadást tekinthet meg „az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról”. A kiválóan ismert történet teljesen új köntösbe bújik – nem érdemes kihagyni ezt az élménydúsnak ígérkező családi programot!

A Cinderella gyermekekhez szóló örökmese, ám garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, hanem a szülőknek is maradandó élményt nyújt a TBG és a Re-Production szuperprodukciója. Az ismert Hamupipőke-történet a hagyományos tartalmi formavilágában, ugyanakkor Pozsgai Zsolt író csodálatosan egyedi feldolgozásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók munkáját az eredeti történet alapozta meg, ám ezt rendkívül különleges színpadi látványelemekkel tarkították. Történetünkben a saját otthonában cselédként élő lány a könyveiből, varázslattal kelti életre a legkülönfélébb mesefigurákat, akik vigasztaló barátaivá válnak. Ők segítenek majd rálelni arra a boldogságra, ami Hamupipőkét méltán megilleti. Ahhoz, hogy Hamupipőke meglelje párját a Herceg személyében, sok izgalmas kalandot él át. Újra bizonyosságot nyer az, hogy a boldogságot bizony nem adja oly´ könnyedén a sors… A néző Debreczeni Ildikó látványos jelmezeiben gyönyörködhet és Gömöry Zsolt csodálatos dalait hallhatja. A zeneszámokat népszerű színészek prózai jelenetei kötik össze.

Egy egészen kivételes, szó szerint mesébe illő produkció tanúi lehetnek azok, akik a 2024. február 18-án, 16.00-i kezdettel műsorra tűzött Cinderellára váltanak jegyet. A komáromi Egressy Béni VMK-ban nem maradhat majd el az igazi „wow-életérzés” – legalábbis ezt garantálja az igényes előadásairól ismert, profi előadói csapat és a látványos produkciót szavatoló tánckar. A jó hír az, hogy olvasóink között most díjmentes jegyeket sorsolunk ki, tehát érdemes játszani, ha azonban nem kizárólag a jószerencsére és a sorsa hagyatkoznátok, vegyetek jegyet időben, a készlet erejéig!

A Cinderella című családi musicalben a világ egyik legismertebb történetét dolgozták fel az alkotók. Ám még mielőtt attól tartanátok, hogy az előadás számotokra már semmi újat nem tartogathat, érdemes ezt a gondolatot elhessegetnetek, hiszen a lenyűgöző látvány- és díszletelemek, a csodálatos táncprodukciók és a mesteri színészi alakítások minden bizonnyal rengeteg meglepetést tartogatnak.

Kicsik és nagyok, lányok és fiúk ugyanúgy imádni fogják ezt szuperprodukciót! Korhatár nincs, az élmény garantált!

Az előadást több szereposztásban játsszák – minden bemutatót siker koronáz. Olyan hírességek is feltűntek már a Cinderella egyes szerepeiben – egyebek mellett-, mint Kautzky Armand, Koós Réka, vagy Fésűs Nelli. Az előadás hangulatát 24 fős tánckar fokozza.

NYEREMÉNYJÁTÉK

Légy részese az élménynek és játssz a www.felvidekianyukak.sk csapatának nyereményjátékán. Kattints a FB-oldalunkra, légy Te a szerencsés és nyerj két jegyet erre a fergetegesnek ígérkező családi musical-re a komáromi Egressy Béni Városi Művelődési Központ jóvoltából!

Nem kell mást tenned, mint lájkolni a játékról szóló posztot a Facebookon. A nyereményjátéknak nem feltétele az, hogy a bejegyzést meg is oszd – mindenesetre annak csak örülünk, ha az előadás híre széles körben elterjed és mégiscsak megosztod a grafikát a saját oldaladon is.

A nyereményjáték sorsolására 2024. január 30-án számíthatsz. A nyertes nevét a Facebook-poszt alatti kommentben tesszük közzé, sorsolást követő 48 órán belül. Légy résen, figyeld az oldalt, hátha épp TE leszel az, akire rámosolyog a szerencse!

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen módon nem szponzorálta, nem támogatja, nem kezeli.

Ha azonban biztosra mennél, válts jegyet mihamarabb itt.

Ez is tetszeni fog...

Népszerű cikkek...